Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ελπίζοντας να πέσει η ποινή που του επιβλήθηκε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη που διακόπηκε λόγω ρίψης κροτίδας στον Χουάνκαρ και ο πρόεδρος της Επιτροπής έδειξε με μια ατάκα του το πώς έχουν τα πράγματα.

Οι Ερυθρόλευκοι κρίθηκαν σε πρώτο βαθμό υπαίτιοι για την οριστική διακοπή του αγώνα με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν βάσει του κανονισμού, ο οποίος προβλέπει τα εξής σε τέτοιες περιπτώσεις: Ήττα στον αγώνα με 0-3 στα χαρτιά, αφαίρεση ενός βαθμού και παράλληλα αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Προκειται για μια απόφαση που θεωρήθηκε άδικη από την ΠΑΕ, η οποία έκανε έφεση. Αυτή, λοιπόν, εκδικάζεται σήμερα Παρασκευή (3/11) από τις 15:30 στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να καταθέτουν τις απόψεις τους για όσα έγιναν παρουσιάζοντας παράλληλα και διάφορα έγγραφα.

Όπως και να έχει, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων θα πρέπει να βγει άμεσα, εντός της ημέρας δηλαδή, αφού την Κυριακή οι Πειραιώτες έχουν εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ή με κόσμο.

Ενδεικτική, επομένως, ήταν η ατάκα του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων, Αντώνη Μελισσινού, σε κάποιο σημείο της διαδικασίας: «Η νύχτα θα είναι μακρά για εμάς…».