Το Μαρούσι υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και η αποβολή του Γιώργου Σκαραφίγκα στο 33ο λεπτό είχε ως αποτέλεσμα να αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα η βοηθός του, Βασιλεία Γκουζίνη, η οποία έτσι έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα προπονητής σε αγώνα της Basket League.

Όσοι την ξέρουν καλά λένε ότι το έχει, ότι μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά. Κάτι που είχε δείξει και στην περσινή σεζόν, στην Α2, όταν είχε κληθεί να πάρει τη θέση του Σκαραφίγκα επειδή είχε αποβληθεί, με τη Γκουζίνη από βοηθός να γίνεται… πρώτος προπονητής και να οδηγεί το Μαρούσι στη νίκη επί του Τρίτωνα.

Τώρα, λίγους μήνες μετά, η Γκουζίνη έκανε χρέη πρώτου προπονητή και στη Basket League, με αποτέλεσμα να γράψει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που κάνει κάτι τέτοιο. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Σκαραφίγκας, όπως και πέρυσι, αποβλήθηκε (στο 33ο λεπτό) και η βοηθός του… έκανε ένα βήμα μπρος και ανέλαβε να καθοδηγήσει το Μαρούσι, το οποίο τελικά ηττήθηκε με 75-80 σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό.