Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται τη Δευτέρα (16/10) την Ολλανδία στην OPAP Arena στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της στα προκριματικά του Euro 2024 και ο Ρόναλντ Κούμαν έκανε δηλώσεις και τόνισε ότι η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θα περιμένει πώς και πώς αυτόν τον αγώνα μπροστά στους οπαδούς της.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι πλέον στη 2η θέση του ομίλου και στο +3 από τους Οράνιε, οι οποίοι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Καταλαβαίνει ο καθένας, επομένως, πόσο κρίσιμος είναι ο αγώνας της OPAP Arena, με τον Κούμαν να αναφέρεται σε αυτό μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τη Γαλλία.

«Αν νικήσουμε την Ελλάδα θα έχουμε σχεδόν προκριθεί, θα είναι τέλεια αν το κάνουμε. Και η ισοπαλία, όμως, δεν θα είναι κακή αφού θα είμαστε στο -3 με ένα παιχνίδι λιγότερο και θα υπερτερούμε αν υπάρξει ισοβαθμία. Αν, όμως, χάσουμε τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ. Θα δούμε… Η Ελλάδα, πάντως, θα… μυρίζει αίμα σε αυτό το ματς μπροστά στους οπαδούς της», ήταν τα λόγια του προπονητή της Ολλανδίας.

Οι οπαδοί της οποίας, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα σε δημοσκόπηση ολλανδικής ιστοσελίδες, δεν είναι και τόσο σίγουροι ότι η ομάδα τους μπορεί να φύγει νικήτρια από την Αθήνα.