Η Αργεντινή υποδέχθηκε την Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και τη νίκησε με 1-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αντόνιο Σανάμπρια φαίνεται να φτύνει τον Λιονέλ Μέσι, με αποτέλεσμα να δέχεται πολλές απειλές και να τοποθετείται μέσω των social media διαψεύδοντας αυτό που δείχνει το βίντεο.

Το ματς άρχισε με την παγκόσμια πρωταθλήτρια να σκοράρει μόλις στο 3ο λεπτό με τον Οταμέντι και συνεχίστηκε με τον Σανάμπρια να έχει κάποια στιγμή μια λεκτική διαμάχη με τον Μέσι.

Εκεί, λοιπόν, ο Παραγουανός έφτυσε προς το μέρος του Αργεντίνου όταν αυτός τού γύρισε την πλάτη, όπως δείχνει το βίντεο. Αποτέλεσμα; Ο Σανάμπρια δέχθηκε πολλές απειλές μετά το τέλος του αγώνα, με τον ίδιο τελικά να παίρνει θέση μέσω ανάρτησης στα social media, αναφέροντας τα εξής…

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να τοποθετηθώ και να αρνηθώ αυτό που συνέβη χθες το βράδυ. Ο λόγος είναι ότι βλέπω την οικογένειά μου να επηρεάζεται και οι πολλές απειλές που δέχομαι για ένα γεγονός που δεν συνέβη ποτέ. Δεν θα έκανα ποτέ τίποτα παρόμοιο σε οποιονδήποτε συνάδελφο ή οποιοδήποτε άτομο από σεβασμό. Τι παράδειγμα θα έδινα στις κόρες μου κάνοντας μια τέτοια πράξη; Σας συνιστώ να δείτε όλες τις εικόνες».