Η φετινή σεζόν δεν άρχισε καλά για τον Άρη που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή αλλά βλέπει ότι και με τον Άκη Μάντζιο τα πράγματα δεν έχουν βελτιωθεί εντυπωσιακά, με συνέπεια να έρθει νέα απώλεια βαθμών, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κηφισιά που έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο αλλά κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει και να πάρει βαθμό με το 1-1.

Λίγα 24ωρα μετά την ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη οι Κίτρινοι δεν σκέφτονταν τίποτα άλλο πλην της νίκης και πήραν από την αρχή του αγώνα την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να πιέσουν τους φιλοξενούμενους και να φτάσουν στο γκολ, το οποίο όντως δεν άργησε να έρθει. Στο 23′ ο Φεράρι σέντραρε και ο Σουλεϊμάνοφ με το κεφάλι έστρωσε για τον Μορόν, ο οποίος έκανε από κοντά το 1-0.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία είχε και κατοχή μπάλας σε ποσοστό 73%, διατήρησε τον έλεγχο και μετά το γκολ που πέτυχε, δεν κατάφερε όμως να βάλει δεύτερο στο πρώτο ημίχρονο ώστε να βάλει βάσεις νίκης απλοποιώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τα πράγματα ενόψει του β’ μέρους.

Αυτό ο Άρης θα μπορούσε να το κάνει στο 51′ με το τετ α τετ του Μορόν αλλά ο Αναγνωστόπουλος βγήκε νικητής στη μονομαχία τους και κράτησε το 1-0, με την Κηφισιά να παραμένει έτσι ζωντανή. Και αφού ήταν ζωντανή, στο 63′ είχε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση με το τετ α τετ του Οζέγκοβιτς μετά το μεγάλο λάθος του Μπράμπετς αλλά το τελείωμά του δεν ήταν όσο καλό θα έπρεπε και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά των Θεσσαλονικέων να πλησιάσουν στο γκολ με τον Κάρσλον να παίρνει τη μπάλα εντός περιοχής, στην αντεπίθεση, αλλά να πλασάρει πάνω στον Αναγνωστόπουλο με συνέπεια να μη γίνει το 2-0. Και αφού δεν έγινε το 2-0, έγινε τελικά το 1-1. Στο 75′ ο Νταρίντα έκανε λάθος στο κέντρο και ο Μασούρας βγήκε μπροστά και σέντραρε για τον Οζέγκοβιτς που με κεφαλιά ισοφάρισε και πάγωσε το «Κλεάνθης Βικελίδη».

Οι Κίτρινοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα και στο 78′ ο Κάρσλον έκανε ωραίο σουτ αλλά ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά ενώ στο 96′ ο ίδιος παίκτης προσπάθησε με νέο σουτ να λυτρώσει τον Άρη αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ και τελικά η γκέλα δεν αποφεύχθηκε.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Όντουμπάτζο (83′ Μοντόγια), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Φεράρι, Βερστράτε (83′ Σαμόρα), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (57′ Κάρλσον), Πάρντο (57′ Χριστοδουλόπουλος), Μενέντες (69′ Ντουκουρέ), Μορόν.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία (84′ Κωνσταντακόπουλος), Βαφέας, Τσάπαν, Λούμορ, Παπασάββας (69′ Πέιος), Ίλιεφ (63′ Μπιφουμά), Αντερέγκεν (63′ Κρισιούμα), Οζέγκοβιτς (84′ Γκόμπελιτς), Τετέι.