Έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή Καλαμάτας, ο 63χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 18χρονου, που έγινε την περασμένη Δευτέρα (05/10) στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας, κρίθηκε προφυλακιστές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας του, έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες συγγενείς και φίλοι του θύματος, ενώ η Αστυνομία είχε λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων.

Παράλληλα, σε σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου συγκεντρώνονται ομάδες ατόμων, τα οποία -σύμφωνα με την Αστυνομία- διαμαρτύρονται για τον φόνο του 18χρονου.

Εκτός από τον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, συγκεντρώσεις από ομάδες ατόμων υπάρχουν στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου – Άργους, στην Αργολίδα, στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου στη Λακωνία.