Σοβαρά επεισόδια σε δύο σημεία της Ε.Ο. Πύργου – Πατρών, στην Γαστούνη και στα Λαστέικα, είναι σε εξέλιξη. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί ομάδες Ρομά για να διαμαρτυρηθούν για τη δολοφονία του 18χρονου στην Πιπερίτσα στη Μεσσήνη πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, τόσο στα Λαστέικα, όσο και στη Γαστούνη, οι συγκεντρωμένοι ανάβουν φωτιές, καίνε λάστιχα, και πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών που βρίσκονται εκεί.

Διαμαρτυρίες και σε άλλα σημεία

Νέες συγκεντρώσεις πραγματοποιούν ομάδες ατόμων σε σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου, αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας , τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαμαρτύρονται για τον φόνο του 18χρονου που είχε γίνει την περασμένη Δευτέρα στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδες ατόμων έχουν αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στο ύψος των διοδίων στα Αρφαρά της Μεσσηνίας ,ενώ συγκεντρώσεις δίπλα σε αυτοκινητόδρομους πραγματοποιούνται στο Αγρίνιο, στο Αιτωλικό και στο Μεσολόγγι της Αιτωλοακαρνανίας, στα Σαγείκα της Αχαΐας, στην Αρχαία Ολυμπία και στα Λαστέικα της Ηλείας, καθώς και στα Εξαμίλια της Κορινθίας.

Εκτός από τον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, συγκεντρώσεις από ομάδες ατόμων υπάρχουν στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου – ‘Αργους, στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου στην Λακωνία.