Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε χθες το απόγευμα, Δευτέρα του Πάσχα, στην πλατεία Εξαρχείων, ένας άνδρας, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- είχε πάει για καφέ στο σημείο μαζί με την σύζυγο και τον γιο του.

Ενώ έπιναν τον καφέ τους, γύρω στις 6:30 το απόγευμα, ομάδα αγνώστων τους προσέγγισε και ζήτησαν τον λόγο από τον άνδρα, ο οποίος φορούσε μπλούζα με σύμβολα για τη Μακεδονία και πιο συγκεκριμένα  ανέγραφε τη φράση «Μαχητές της Μακεδονίας». Τα αίματα άναψαν και του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά, ενώ του έσκισαν και την μπλούζα.

Όπως αναφέρει ο 45χρονος, ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, είχε έλθει με την οικογένεια του στην Αθήνα και βγήκε βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων μαζί με τη σύζυγο και το παιδί τους, όταν μια ομάδα τους πλησίασε και χωρίς να πειράξουν τους άλλους δύο, επιτέθηκαν στον ίδιο, του έσκισαν την μπλούζα και τον γρονθοκόπησαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά στο κεφάλι.

Ο παθών μετέβη στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Επίσης, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση και οι δράστες αναζητούνται.

(φωτογραφία αρχείου)