Τέσσερις Έλληνες, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις, συνελήφθησαν, την τελευταία εβδομάδα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στις 7 Οκτωβρίου συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για τα αδικήματα της έκδοσης εικονικών φορολογικών στοιχείων, της κλοπής και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης με συνολική ποινή φυλάκισης δεκατέσσερα (14) έτη.

Στις 7 Οκτωβρίου συνελήφθη στην περιοχή του Ταύρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση, με ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 11 του μηνός, συνελήφθησαν στην περιοχή του Χαϊδαρίου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε και μία καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 10 έτη και έξι μήνες για τα αδικήματα της ληστείας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας.

Επίσης, ένας 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένα ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας, πράξεις που τέλεσε από κοινού με τον 24χρονο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.