Ευχάριστα είναι τα νέα για την 25η χρονη δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 28χρονο σύντροφό της, στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου, στην Πάτρα. Η γυναίκα που μαχαιρώθηκε μπροστά στα μάτια του ίδιου της του παιδιού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αμέσως μετά την επίθεση, ο 28χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό του.

Σε βάρος του 28χρονου, όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (17/7) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με τη Στέλλα Στυλιανού και τον Νικήτα Κορωνάκη έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 28χρονος έπληξε την 25χρονη με μαχαίρι τέσσερις φορές στην ωμοπλάτη και μία φορά στο λαιμό.

«Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια»

Η 25 ετών γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ενώ το πλήρωμα τους ΕΚΑΒ της είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Μπ. Ρουφού και Σκαγιοπουλείου η γειτονιά σηκώθηκε στο «πόδι» από τις φωνές του παιδιού της γυναίκας. «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια» φώναζε τρομαγμένο το ανήλικο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια.