Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 27χρονης κοπέλας από την Πολωνία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε υγροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές της Κω, θαμμένη κάτω από κλαριά.

Αν και είχε ξεκινήσει η διαδικασία της σήψης στη σορό της 27χρονης, ιατροδικαστής και Σήμανση θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν γενετικό υλικό στο σώμα της, το οποίο θα «δείξει» τον δράστη της εγκληματικής ενέργειας. Μεγάλο βάρος θα δοθεί στα νύχια της κοπέλας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ιστοί από άλλο άτομο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι είχε παλέψει για τη ζωή της. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της αρπαγής, είχε στα χέρια του εκδορές για τις οποίες υποστήριξε ότι είναι παλαιότερες αλλά μπορεί ιατροδικαστικά να φανεί ο χρόνος κατά τον οποίον αυτές έγιναν.

Άλλωστε, είναι δεδομένο, αν προέρχονται από την 27χρονη Πολωνέζα κάτω από τα νύχια της θα υπάρχουν ιστοί με το DNA του.

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου, ο οποίος προανακριτικά είχε υποστηρίξει ότι η άτυχη γυναίκα δεν είχε πάει ποτέ στο σπίτι τους. Κάτι το οποίο διαψεύστηκε τόσο από το συλληφθέντα, όσο και από το γενετικό υλικό που βρέθηκε εντός της οικίας.

Οι έρευνες της Ασφάλειας στρέφονται σε κάθε κατεύθυνση, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το τι έγινε με την κάρτα sim από το κινητό της τηλέφωνο. Η συσκευή είχε εντοπιστεί πολύ κοντά σε ένα μίνι μάρκετ και έχει σταλεί για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι οδηγείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί για την υπόθεση που σόκαρε την τοπική κοινωνία.