Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά από την εξαφάνιση 16χρονης από δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενεργοποίησε το Missing Alert για το κορίτσι.

Το παιδί εξαφανίστηκε από τη δομή στις 8 Μαρτίου, με το Χαμόγελο του Παιδιού να ενημερώνεται σήμερα (22/3) για το περιστατικό και να δημοσιοποιεί τα στοιχεία της ανήλικης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται στο «φως» λίγες ώρες μετά την περίπτωση της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού, η οποία διέμενε στη δομή ανηλίκων της ίδιας περιοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Στις 08/03/2023, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη, η ΑΜ. Γ., 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 22/03/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.