Απαγχονισμό «έδειξε» η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 50χρονου ασφαλιστή – συμβούλου επενδύσεων που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο. Τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης που έφτασαν στα χέρια των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του 50χρονου προήλθε όταν απομακρύνθηκε η καρέκλα από τα πόδια του, με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του από μονόζυγο στο οποίο είχε περάσει τη θηλιά του που είχε φτιάξει με τη ζώνη του.

Έτσι, αποκλείστηκε το σενάριο του στραγγαλισμού.

Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική καθώς αποκλείει την εκδοχή πρώτα να δολοφονήθηκε ο 50χρονος και στη συνέχεια να τοποθετήθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός (σ.σ. κρεμασμένος από το μονόζυγο). Σημειώνεται ότι η 47χρονη που συνελήφθη είχε καταθέσει ότι πριν τον απαγχονισμό του 50χρονου είχε αποπειραθεί να τον πνίξει με κορδόνι. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της ότι δεν κατάφερε να τον στραγγαλίσει.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε επίσης ότι ο 50χρονος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού πριν από μερικές ημέρες, ενώ τέλος αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων (σ.σ. μετά από μερικές εβδομάδες).