Στις 22 Δεκεμβρίου θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο πρώην ντράμερ γνωστού συγκροτήματος καθώς η δίκη του διεκόπη για τρίτη φορά. Η διακοπή αποφασίστηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών ενώ ήταν ανήλικες.

Η νέα διακοπή προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου των κοριτσιών που έχουν καταγγείλει τον κατηγορούμενο ο οποίος έκανε λόγο για εμπαιγμό.

«Εγώ μπορώ όποτε πείτε κύριε Πρόεδρε. Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό. Είχε δεσμευτεί ότι θα έρθει και θα αρχίσει σήμερα η δίκη, ο συνήγορος υπεράσπισης. Μπορεί έστω και δύο ώρες να έρθει να μας τιμήσει ο συνάδελφος. Αυτός είναι εμπαιγμός» ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στο δικαστήριο το οποίο, με τη συναίνεση του κατηγορούμενου, αποφάσισε την παράταση της προσωρινής του κράτησης για ακόμα έξι μήνες.

Στον μουσικό αποδίδονται οι κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, τις οποίες φέρεται να τέλεσε σε βάρος των τεσσάρων κοριτσιών κατά το χρονικό διάστημα 2007- 2015 σε κάμπινγκ της Ηλείας, όπου παραθέριζε.