Σας παρουσιάζουμε μια χρήσιμη λίστα με τα απολύτως απαραίτητα προϊόντα, που μπορείτε να αγοράσετε από πριν, έτσι ώστε να μειώσετε κατά πολύ το κόστος των διακοπών σας.

Καφές
Γαλλικός, εσπρέσο ή νες, ο καφές μπορεί να αγοραστεί πριν πατήσετε το πόδι σας στο νησί, όπου οι τιμές είναι συνήθως λίγο τσιμπημένες. Μερικά κουτιά ή φακελάκια χωράνε εύκολα στις αποσκευές σας. Μην ξεχάσετε να πάρετε και ζάχαρη, αν και σας προτείνουμε να την ελαττώσετε, αν όχι να την κόψετε!

Μιξεράκι χειρός
Με μπαταρίες ή ρεύμα για το φραπέ αλλά και… για δροσερό αφρόγαλα.

Ποτά
Το ακριβότερο «αξεσουάρ» των διακοπών συμφέρει να το αγοράσετε από το σούπερ μάρκετ της πόλης σας. Η διαφορά στην φιάλη από το σούπερ μάρκετ μέχρι το μπακάλικο του νησιού ανεβαίνει όσο πιο μακρινός είναι ο προορισμός σας!

Αντηλιακά
Προσέχουμε τις ώρες έκθεσής μας στον ήλιο, αλλά παράλληλα φροντίζουμε να πάρουμε μαζί μας και 2-3 μπουκαλάκια αντηλιακό, γιατί αν δεν προμηθευτείτε από πριν θα τα πληρώσετε περίπου 30% ακριβότερα από την Αθήνα.

Ηλεκτρονικά και άλλα
Οι νέες φωτογραφικές μηχανές χωράνε εκατοντάδες φωτογραφίες αλλά τραβάνε και βίντεο, που πιάνουν πολλά GB. Αν έχετε φορητό υπολογιστή, τις ξεφορτώνεστε και συνεχίζετε. Αν όμως όχι… φροντίστε να πάρετε μερικές κάρτες μνήμης από τα πολυκαταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, γιατί στον προορισμό σας, αν η φωτογραφική σας ξεμείνει από χώρο, είτε δεν θα βρείτε κάρτες, είτε θα πληρώσετε αυτή των 2GB σαν 32άρα!