Για την 12χρονη ανιψιά της που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό μιλάει η θεία της. Όπως αποκαλύπτει η ίδια στήριζε την οικογένεια της ανήλικης οικονομικά καθώς η κατάσταση ήταν δύσκολη. Παράλληλα, η γυναίκα στήριξε τη μητέρα της κοπέλας λέγοντας πως δεν πιστεύει ότι εμπλέκεται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, η θεία του παιδιού αποκάλυψε ότι έχει στηρίξει όλα τα παιδιά της οικογένειας και έχει σταθεί στο πλευρό τους όλα αυτά τα χρόνια. Στήριζε δε οικονομικά την οικογένεια, ενώ, όπως είπε προσπαθούσε να παρέχει στα οκτώ παιδιά όλα όσα αδυνατούσαν να τους προσφέρουν οι γονείς τους, έστω και να πάνε δέκα ημέρες διακοπές μαζί τους.

Στο ερώτημα αν η ίδια είχε υποψιαστεί κάτι όλα αυτά τα χρόνια, ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε, μετά την επικοινωνία που είχε με την ίδια, πως δεν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή της.

Η ανέχεια και η φτώχεια σύμφωνα με το όσα μετέδωσε η εκπομπή δυσκόλευε σε άσχημο βαθμό την καθημερινότητα των παιδιών, σε σημείο που να υπάρχει σοβαρό ζήτημα ακόμη και με τη διατροφή τους.

«Το κινητό ήταν δικό μου, το ποδήλατο της το είχα πάρει εγώ»

Σε σχέση με όσα έχουν ακουστεί όλες αυτές τις ημέρες, ότι το παιδί είχε στην κατοχή του ένα ακριβό ποδήλατο η θεία είπε ότι το είχε κάνει δώρο η ίδια στο παιδί.

Ως προς τη φωτογραφία που έχει διαρρεύσει και δείχνει την 12χρονη να κρατά ένα ακριβό κινητό στα χέρια, σύμφωνα με όσα είπε η θεία, ήταν το δικό της κινητό, καθώς η μικρή διαθέτει ένα κινητό σπασμένο, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Κλείνοντας η θεία της 12χρονης υποστήριξε τη μητέρα της ανήλικης λέγοντας ότι είναι μια γυναίκα που έχει παλέψει αρκετά στη ζωή της και δεν πιστεύει ότι η μητέρα εμπλέκεται σε αυτή την φρικτή υπόθεση.