Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για μαστροπεία, σύμφωνα με τη δικηγόρο της, Ασπασία Ταραχοπούλου. «Κλαίει συνεχώς και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Ταραχοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα και υπογράμμισε πως η 12χρονη αρνείται ότι η μητέρα της γνώριζε για τον εφιάλτη που βίωνε.

«Η μητέρα αρνείται κάθε κατηγορία. Από τη δικογραφία που έχουμε δει μέχρι τώρα, τα στοιχεία που προκύπτουν εις βάρος της δεν είναι σημαντικά. Κανένας από τους δύο κατηγορούμενους δεν λέει για την εμπλοκή της μητέρας» είπε η δικηγόρος.

Η κυρία Ταραχοπούλου τόνισε πως όσα είπε ο Ηλίας Μίχος, αποδεικνύουν πως η μητέρα δεν γνώριζε, ενώ δεν βρέθηκαν εμβάσματα από την πλευρά του 53χρονου. «Βρέθηκαν μικροεμβάσματα που δεν ξέρουμε από πού είναι, θα τα δούμε όλα αυτά» διευκρίνισε.

Σε ερώτηση για το πώς γίνεται η μητέρα να μην προβληματιζόταν που η 12χρονη κυκλοφορούσε με ακριβό κινητό, όπως έχει γίνει γνωστό, η δικηγόρος απάντησε: «Το κινητό έχει πει το παιδί ότι του το πήρε ο 53χρονος. Η μαμά της την ρώτησε που το βρήκε και της είπε ότι ήταν το παλιό (σ.σ: κινητό) του κατηγορούμενου και το έδωσε της μικρής».

Παράλληλα, η Ασπασία Ταραχόπουλου τόνισε πως τα παιδιά της οικογένειας στηρίζουν τη μητέρα τους. «Για τη μητέρα υπάρχει μεγάλο κύμα συμπαράστασης από την οικογένεια. Όλα τα παιδιά διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι η μητέρα ποτέ δεν γνώριζε, ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο στο παιδί και ότι αγαπούσε τα παιδιά της. Έχω δεχτεί τηλέφωνα από ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να καταθέσουν για τη μητέρα. Τα παιδιά, επίσης, θα καταθέσουν. Η μεγάλη κόρη επισκέφτηκε τη μητέρα στη ΓΑΔΑ. Όλοι είναι με το μέρος της μητέρας, κανένας δεν έχει δεχτεί και δεν πιστεύει ότι η μητέρα έχει κάνει κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Ταραχοπούλου.

Σημειώνεται ότι, όπως έγινε γνωστό χθες, η μητέρα φέρεται να έχει ανταλλάξει SMS με τη σύζυγο του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Tlive» αναφέρει πως οι εν λόγω επικοινωνίες δεν υπάρχουν ακόμη στη δικογραφία, όμως θα συμπεριληφθούν μετά την απολογία της μητέρας την ερχόμενη Δευτέρα.

Σε ένα από αυτά, η μητέρα του παιδιού, φέρεται να αναφέρει: «Καλησπέρα. Τι κάνεις; Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα. Όπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς κι εσύ όμως όταν στο ζητάω και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω. 10 η ώρα στο σημείο που με περιμένεις, απάντησε μου εδώ ναι ή όχι γιατί δεν έχω ίντερνετ».