Οι εξελίξεις είναι σοκαριστικές στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς η μητέρα της συνελήφθη χθες με την κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Σήμερα η 37χρονη μητέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Δύο ήταν τα στοιχεία που την «έκαψαν»: Ένα χρηματικό έμβασμα που εντοπίστηκε στον λογαριασμό από άτομο που φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος του παιδιού και μία τουλάχιστον τηλεφωνική συνομιλία που φέρεται να είχε και κρίθηκε ύποπτη.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η εν γένει στάση της απέναντι στις αποκαλύψεις των τελευταίων 24ωρων, αλλά και το γεγονός ότι σαν μητέρα δεν φαίνεται να έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για τις κινήσεις της μόλις 12 ετών κόρη της ημέρα και νύχτα.

«Αν τον αφήσουν ελεύθερο, θα τον θάψω»

Λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της, η μητέρα είχε μιλήσει στο «T-live» και περιέγραφε πώς έμαθε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η κόρη της. Όπως έλεγε, όταν πήρε τη σύζυγο του 53χρονου για να την ενημερώσει για τις αποτρόπαιες πράξεις του εκείνη την παρακάλεσε να μην τον καταγγείλει για «να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας».

«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του» είχε πει η μητέρα της 12χρονης μιλώντας στον Alpha.

Όσο για το πώς ανακαλύφθηκε ο εφιάλτης του παιδιού, η μητέρα σημείωνε: «Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει η θεία της γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε το κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού».

Η μητέρα της 12χρονης, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αφού κατήγγειλε τη δράση του 53χρονου, πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για να της πει τι έχει κάνει ο σύζυγός της και αυτή επιχείρησε να την πείσει «να μην το καταγγείλει και να σταματήσει η κατρακύλα»

«Το ίδιο βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να το καταγγείλω. Κάτι γινόταν πολύ σοβαρό και δεν με δέχονταν. Και πήγα την επόμενη μέρα ξανά και από εκεί από τον αστυνομικό τμήμα Κολωνού με έστειλαν στη ΓΑΔΑ την επόμενη ημέρα. Από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία μου. Το παιδί πήγε στους ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της και της έστειλα μήνυμα και της λέω: “Σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο είναι επείγον και με πήρε και της είπα”. Ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; “Αχ τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”. Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε “σε παρακαλώ μην πας και τον καταγγείλεις και ότι θες θα κάνω με ψυχολόγους στο παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά”. Της λέω “είσαι σοβαρή;” Η ίδια έπρεπε να είχε πάει να το καταγγείλει. Όχι να μου λέει αυτά τα πράγματα» είπε.

«Δεν ζητάμε χρήματα, ούτε τη βοήθειά του, ούτε πλεκτάνη του στήσαμε. Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και βγει έξω ελεύθερος, εγώ η ίδια θα τον θάψω» κατέληξε η μητέρα της 12χρονης.