Ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με κύκλους από το περιβάλλον του φέρεται να είναι διατεθειμένος να ζητήσει αποζημίωση 1 εκατομμυρίου ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο, ωστόσο ο δικηγόρος του διαψεύδει.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε τοποθετήσεις που φέρεται να είναι από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη. Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας, μετά το πόρισμα – σοκ των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, το οποίο δείχνει δολοφονική ενέργεια, φέρεται να σκοπεύει να ζητήσει αποζημίωση από το Δημόσιο.

«Το νέο πόρισμα δεν διορθώνει αυτό που έχει γίνει. Ο Μάνος, λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων και πορισμάτων επίσημων φορέων του κράτους, όπως είναι η ιατροδικαστική υπηρεσία, έχασε τα παιδιά του τον θάνατο των οποίων θα μπορούσε να προλάβει αν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους. Για να δούμε τι θα κάνουν, όταν θα τους ζητά αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του Μάνου στην εκπομπή.

Κατηγορηματική διάψευση από τον δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας, έστειλε μήνυμα στην εκπομπή διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες πληροφορίες πως ο πελάτης του θα ζητήσει αποζημίωση.

«Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, ούτε σκέψη. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει την αλήθεια για τα παιδιά του», ανέφερε ο δικηγόρος.

Η εκπομπή αποκάλυψε επίσης και συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη, όπου η 33χρονη έδειχνε την αγωνία της για την άποψη που έχει διαμορφώσει η δημοσιογράφος για την ίδια και αν πιστεύει τα «όσα λένε» για εκείνη.