Στη ΓΑΔΑ έφτασε πριν από λίγη ώρα η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να δώσει κατάθεση για την υπόθεση – θρίλερ των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Η κατάθεσή της έρχεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την κατάθεση του πορίσματος των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρια για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της. Μερικές γυναίκες την περίμεναν έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, οι οποίες τη γιούχαραν. «Να σαπίσεις στη φυλακή» φώναζαν, μεταξύ άλλων, ενώ εκτόξευσαν και βρισιές.

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου αναμενόταν να γίνει μετά την έκδοση του νέου ιατροδικαστικού πορίσματος για τους θανάτους των δύο παιδιών, σύμφωνα με το οποίο οι ζωές της Μαλένας και της Ίριδας αφαιρέθηκα βίαια. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ισχυρισμοί της για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ που πέθανε η Ίριδα, καθώς ήταν το μοναδικό άτομο μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο σπίτι στην Πάτρα.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι είναι αθώα» λέει ο δικηγόρος της στο Newsbeast

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι είναι αθώα. Όλοι τα μέλη της οικογένειας της είναι στην ίδια κατάσταση αγωνίας με την πελάτισσά μου. Αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που ακούγεται ότι συμβαίνει, θέλουν να πιστεύουν ότι δεν είναι αλήθεια, ότι το πόρισμα δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, ”δεν μπορεί να είναι έτσι” λένε» τονίζει ο δικηγόρος της 33χρονης Κωνσταντίνος Ζάρδας στο Newsbeast αναφέροντας πως δεν έχει πάρει ακόμη στα χέρια του το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

«Το πόρισμα θα αξιολογηθεί από τους τεχνικούς συμβούλους»

«Αναμένουμε να λάβουμε στα χέρια μας το πόρισμα που φέρεται ότι έχει κατατεθεί προκειμένου να το δώσουμε στους τεχνικούς μας συμβούλους και να ζητήσουμε από αυτούς να το αξιολογήσουν ώστε να μας πουν εγγράφως τις απόψεις τους» αναφέρει ο δικηγόρος, στον οποίο ανέθεσε η ανακρίτρια την υπεράσπιση της μητέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα.

«Δεν μπορώ εγώ ως δικηγόρος να αμφισβητήσω ένα πόρισμα επιστημόνων άλλης ειδικότητας. Εάν το κρίνουν σκόπιμο και θεωρούν οι τεχνικοί σύμβουλοι ότι υπάρχει βάση αμφισβήτησης και αιτία αμφισβήτησης θα το κάνουν αυτοί. Ανάλογα λοιπόν με τι θα κρίνουν και θα μας συμβουλέψουν αναλόγως θα πράξουμε ως υπεράσπιση» συμπληρώνει.

«Δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει περίπτωση να της αποδοθούν ευθύνες για δολοφονικές ενέργειες και για τα άλλα δύο παιδιά»

Μιλώντας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την επικοινωνία που είχε μαζί της μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που δείχνει ότι «κάποιος αφαίρεσε τη ζωή των κοριτσιών» ο Κωνσταντίνος Ζάρδας εξηγεί: «Η πελάτισσα μου έχει ακούσει τα όσα έχουμε ακούσει όλοι από τα δελτία ειδήσεων».

«Δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει περίπτωση να της αποδοθούν ευθύνες για δολοφονικές ενέργειες και για τα άλλα δύο παιδιά. Ούτως ή άλλως δεν μπορεί να πιστέψει πως της έχουν αποδοθεί εγκληματικές ευθύνες και για το πρώτο παιδί» προθέτει.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αγωνία να δει τις εξελίξεις» μας λέει ο δικηγόρος της και συμπληρώνει: «Το βασικό είναι να πάρουμε στα χέρια μας το ίδιο το πόρισμα διότι δεν μπορούμε να αρκεστούμε στα όσα ακούμε από τα μέσα ενημέρωσης».