Στο κενό φαίνεται ότι έπεσε η προσπάθεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την ποινή των ισοβίων που του επιβλήθηκε για τη δολοφονία της Καρολάιν τον περασμένο Μάιο στα Γλυκά Νερά.

Έτσι, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, θα μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα είναι μόνος του στην κλούβα της μεταγωγής για λόγους ασφαλείας και όταν φτάσει εκεί, θα περάσει από συνέντευξη για να δουν αν έχει προηγούμενα με κάποιον ώστε να αποφασιστεί με ποιον θα μοιραστεί το κελί του.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου, κρατούνται άλλοι πέντε συζυγοκτόνοι, μεταξύ των οποίων αυτός της Μακρινίτσας, που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της που πήγε να τη σώσει και ο Αλβανός συζυγοκτόνος που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου με 7 χτυπήματα τη σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι πολύ φοβισμένος, αγχωμένος και φοβάται για επιθέσεις. Επίσης, θα βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του και το δικηγόρο του. Ο δικηγόρος του, τόνισε ότι ελπίζει να βρει μεροκάματα στη νέα φυλακή, ενώ φέρεται να διαβάζει για να εισαχθεί σε ΑΕΙ.