Σοκ προκαλούν τα μηνύματα που αντάλλαξαν η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη λίγο πριν η κόρη τους Τζωρτζίνα μπει στο νοσοκομείο αλλά και κατά την παραμονή της εκεί. Ο 30χρονος της έγραφε πως «αν έχει ενοχές να αυτοκτονήσει» ενώ η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα τον κατηγορούσε πως ποτέ δεν την πίστευε.

Στις 14:09 της 6ης Απριλίου του 2021, όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (10/5) η εκπομπή Tlive του Alpha η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της έστειλε μήνυμα στον Μάνο αφήνοντας να εννοηθεί πως θα βάλει τέρμα στη ζωή της. «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπώ πολύ» έγραφε η 33χρονη.

«Το παιδί μου είναι;» τη ρωτούσε στην απάντησή του ο Μάνος Δασκαλάκης ενώ της έγραφε: «Αν κάνεις μ… θα γίνει της π… Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα. Θα γίνει της π… Παίρνω τη μάνα σου. Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις. Κάνει ό,τι γουστάρεις. Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα. Δεν θα μας κάνεις όλους μ… εσύ με το έτσι θέλω. Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν».

«Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση. Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι» τόνισε σε ένα από τα μήνυματά του ο 30χρονος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Εσύ ναι… Πάντα μου έλεγες ”τι θα πεθάνεις”, ”τι θα εξαφανιστείς;”. Ποτέ δεν πίστεψες ό,τι σου έλεγα. Δεν αντέχω, αλλά μην το κάνεις χειρότερο. Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια. Εγώ σε αγάπησα πολύ. Το παιδί και τα μάτια σου» επεσήμανε η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

«Να μην σε νοιάζει για κανένα παιδί» της έλεγε ο Μάνος Δασκαλάκης και συμπλήρωσε: «Κοίτα μην το πλησιάσει κανένας δικός σου γιατί θα γίνει της π… θα τα πούμε στο δικαστήριο με όλους. Άντε γιατί πολύ ήρεμα το αντιμετωπίσαμε όλο και έχεις τρελή όρεξη για παιχνίδι. Πάρε τώρα τη μάνα σου να το πάρει και πάω στην αστυνομία να δηλώσω ότι το παράτησες.

«Μόνο έτσι με κρατάς»

Την ίδια ημέρα (6 Απριλίου του 2021) στις 14:48 ο Μάνος Δασκαλάκης έγραψε σε μήνυμα που έστειλε στη σύζυγό του: «Σταματάω στο τμήμα. Δεν σου έστειλα ”να πεθάνεις”. Κάνεις λάθος απλώς σου έλεγα για τα ξεφτιλίκια που έκανες στο ξενοδοχείο και ότι μόνο έτσι με κρατάς. Σταμάτα να είσαι τραγική και προχώρα στη ζωή σου».

«Μου λες από χτες ”γελοία να αυτοκτονήσεις, να σε έριχνα από το παράθυρο”» ήταν η απάντηση της Ρούλας Πισπίριγκου που συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω κάτι να σου πω άλλο. Συγγνώμη σε αγαπώ».

«Για να αυτοκτονήσεις πάει να πει πως δεν πας καλά, δεν θα μου ρίξει κανείς ευθύνες. Δεν θα σε ξεφτιλίσω άλλο» τόνιζε ο πατέρας σε ένα από τα μηνύματά του προς την προφυλακισμένη πλέον μητέρα και τη ρωτούσε: «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχω μία απώλεια; Σύνελθε» ενώ την παρακαλούσε να γυρίσει στο παιδί γιατί φοβάται και εξηγούσε πως εάν δεν το έκανε θα πήγαινε στην αστυνομία να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης

Στις 8 Απριλίου που έγινε η εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο ο Μάνος κάλεσε τη Ρούλα δύο φορές και αντάλλαξαν μηνύματα για την υγεία της Τζωρτζίνας.

«Κοίτα μην του δώσουν τίποτα» ανέφερε σε ένα από τα μηνύματά του ο 30χρονος για τη Τζωρτζίνα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγα 24ωρα αργότερα τον ενημερώνει για τα μνημόσυνα των δύο παιδιών και του λέει πως αν θέλει να δει τη Τζωρτζίνα να την ξεμπλοκάρει ώστε να τον καλέσει με βίντεο ενώ όταν η 9χρονη ήταν σε κρίσιμη κατάσταση του ζητούσε να την ξεμπλοκάρει για τον ταγκάρει σε δημοσίευση.