Στη δημοσιότητα ήρθαν μηνύματα ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, πριν και μετά τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας. «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;» ανέφερε ο πατέρας σε ένα από τα μηνύματά του προς την προφυλακισμένη πλέον μητέρα.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Σχολιάζοντας το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «αυτό έχει ειπωθεί σύμφωνα με την εντολέα μου στο πλαίσιο των υποψιών που είχε ο Δασκαλάκης ότι υπήρχε κίνδυνος να κάνει κακό στον εαυτό της».

«Τα μηνύματα περιγράφουν περισσότερο σκέψεις και συναισθήματα παρά γεγονότα που μπορούν να αξιοποιηθούν δικαστικά. Μετά και την περίοδο της καραντίνας που επιδείνωσε τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, είναι μέσα στα πλαίσια νομίζω αυτοί οι διάλογοι», συνέχισε.

«Ο Μάνος διατύπωνε την ανησυχία ότι η Ρούλα μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό της»

«Το τι έχουν στο μυαλό τους δύο άνθρωποι που μιλούν όταν γράφουν όσα γράφουν, αυτά είναι ερμηνείες που θα δώσουν οι ίδιοι. Τα έχω συζητήσει αυτά τα στοιχεία με την πελάτισσά μου. Διατύπωνε την ανησυχία ο Μάνος ότι μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό της. Αυτό, σύμφωνα με την εντολέα μου, εξέφραζε ο Μάνος Δασκαλάκης με το μήνυμα περί απώλειας», τόνισε.

«Θα ήταν ενδιαφέρον να ερωτηθεί η πλευρά Δασκαλάκη τι εννοούσε όταν έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα», πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Δε μου επιτρέπεται εκ του επαγγέλματός μου να έχω αμφιβολίες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να συμπεριφέρθηκε με εμμονή απέναντι στο σύζυγο. Μπορεί να υπήρχαν ανορθόδοξες καταστάσεις μέσα στο σπίτι. Από αυτό, μέχρι να φτάσουμε στο ότι μια μάνα τέλεσε αυτή την πράξη σε βάρος του παιδιού της, υπάρχει απόσταση», είπε ακόμα ο κ. Παπαδόπουλος.

«Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα πορίσματα για τα άλλα δύο παιδιά»

«Τα πορίσματα αυτά που περιμένουμε για τα δύο άλλα παιδιά είναι ένα επιστημονικό έργο που συντάσσεται υπό ασφυκτική πίεση της κοινής γνώμης. Περιμένουμε να τα δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Παπαδόπουλος.