Αναστάτωση νωρίτερα σήμερα στον οικισμό του Περάματος στα Γιάννενα, όταν μία αλλοδαπή γυναίκα αποπειράθηκε να κάνει κακό στον εαυτό της με μαχαίρι.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στην Υπηρεσία Ασύλου που υπάρχει στην περιοχή μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της και όταν δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δουλειά για την οποία είχε πάει, έβγαλε ένα μαχαίρι και αφού έκανε την προσευχή της πήγε να κάνει κακό στον εαυτό της με το αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε αναφέρει το epirus-tv-news.gr.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία με τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν πρώτοι στο σημείο να αφοπλίζουν μέσα σε λίγα λεπτά τη γυναίκα. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε παιδικό σταθμό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να τα ηρεμήσουν.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας, ενώ όλοι τους αναμένεται να μεταβούν στο Α.Τ Ιωαννίνων.

Ο Δήμος Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: «Με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν που έλαβε χώρα στην περιοχή του Περάματος, διευκρινίζεται ότι η νεαρή αλλοδαπή δεν είχε απευθυνθεί στο ΚΕΠ του Δήμου για εξυπηρέτησή της αλλά στην Υπηρεσία Ασύλου που λειτουργεί στον ίδιο χώρο και υπάγεται στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου».