Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δέχτηκε πυρά σε περιοχή πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο αδερφός της πρώην συζύγου του θύματος επιχείρησε να του ζητήσει το λόγο για κάποια «οικογενειακά ζητήματα» που είχαν ανακύψει.

Προκειμένου να επιτύχει τη… συνάντηση, αποφάσισε να τρακάρει το Ι.Χ. αυτοκίνητο του θύματος, ενώ ο δράστης μόλις αποβιβάστηκε από το δικό του όχημα, άρχισε να φωνάζει και πυροβόλησε με πιστόλι δύο φορές τον άλλον άνδρα. Το ένα από τα δυο τραύματα του θύματος είναι ιδιαίτερα σοβαρό για αυτό και αποφασίστηκε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Συγγενείς του θύματος αντιλήφθηκαν το περιστατικό και επιχείρησαν να καταδιώξουν τον δράστη, ο οποίος άνοιξε πυρ και εναντίον τους προκειμένου να καταφέρει να διαφύγει (σ.σ. ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον άλλον). Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε χρόνιες «οικογενειακές διαφορές» με την πρώην σύζυγό του, ο αδερφός της οποίας αποφάσισε σήμερα να τις… λύσει με σφαίρες. 

Ο δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί από άνδρες του Α.Τ. Μυκόνου και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, προκειμένου να του απαγγέλλουν κατηγορίες. 

πηγή φωτογραφίας: mykonosdaily