Παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. (σ.σ. είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε ληστείες χρηματοκιβωτίων) είναι ο 33χρονος που συνελήφθη στο Μενίδι, μετά την εμφάνιση του σε ντοκιμαντέρ του βρετανικού Vice για την τραπ μουσική.

Το γεγονός ότι στο βίντεο εμφανίζεται να κρατάει πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ με το οποίο πυροβολεί τέσσερις φορές στον αέρα από την αυλή του σπιτιού του, προκάλεσε την κινητοποίηση της Κρατικής Ασφάλειας.

Ο εντοπισμός του δεν ήταν δύσκολος, ενώ μαζί του συνελήφθη και η 28χρονη σύντροφος του, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα, του ντόπινγκ κλπ.

Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, πραγματοποίησαν την Πέμπτη έφοδο στο σπίτι του 33χρονου –ο οποίος δηλώνει επιχειρηματίας και ασχολείται παράλληλα με την τραπ μουσική, έχοντας συμμετάσχει και σε αρκετά βιντεοκλίπ- κάνοντας το κυριολεκτικά «φύλλο και φτερό». Κάπως έτσι εντόπισαν ένα πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov με 2 γεμιστήρες (μία εκ των οποίων περιείχε 16 φυσίγγια), μία επαναληπτική καραμπίνα με 2 γεμιστήρες, 109 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, αναλογικό ασύρματο και 72 αναβολικά χάπια. Στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών μπαίνει και το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου, το οποίο θα «ανοίξει» για να διαπιστωθούν τυχόν επαφές με τον υπόκοσμο.

Ο 33χρονος που ασχολείται με την τραπ μουσική, διατηρεί λογαριασμό με περισσότερους από 25.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αρέσκεται να ποζάρει με πανάκριβα θηριώδη αυτοκίνητα, έχοντας μπροστά του φιάλες αλκοόλ που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ κ.ά.