Λίγη ώρα πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της αποδίδεται για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Κόμπο στο στομάχι προκαλεί η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Facebook μετά τον θάνατο της Μαλένας. Η 33χρονη, όπως μετέδωσε το Open, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από το μνήμα της γιαγιάς της, γράφοντας: «Σου έχω στείλει την καλύτερη παρέα… Πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη γιαγιά μου πρόσεχέ την όπως πρόσεχες και μεγάλωσες και εμάς…».

Η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά το θάνατο της Μαλένας

Μαρακάκης στο Newsbeast: «Και μόνο η αναζήτηση της κεταμίνης στο διαδίκτυο αρκεί για ισόβια»

Για το κομβικό σημείο της «διαδρομής της κεταμίνης» ο έμπειρος δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης τονίζει μιλώντας στο Newsbeast τα εξής: «Και μόνο να δείξει αυτή η έρευνα ότι η κατηγορούμενη αναζητούσε πληροφορίες για το τι είναι η κεταμίνη και πως να την προμηθευτεί, είναι υπέρ αρκετό. Το κατηγορητήριο θα είναι πια πάρα πολύ σφιχτό. Ούτε βιντεοκάμερα που να δείχνει ότι κάνει ένεση στο παιδί ή του δίνει με κάποιο τρόπο την κεταμίνη χρειαζόμαστε ούτε από ποιον και πως την προμηθεύτηκε. Και μόνο να έχει αναζητήσει στο διαδίκτυο την ουσία θα έχουμε ένα ακράδαντο στοιχείο. Η ίδια θα κληθεί μετά να εξηγήσει για ποιον λόγο έψαχνε την κεταμίνη. Αλλά και απαντήσεις να μην δώσει καθόλου, αυτό θα είναι αδιάφορο για τις αρχές. Άλλωστε η πεποίθησή μου είναι ότι ακόμα και να βρεθεί ίχνος στις ηλεκτρονικές συσκευές της, η ίδια δεν θα παραδεχτεί τίποτα. Σε αυτή την περίπτωση, ομολογήσει δεν ομολογήσει, θα της επιβληθούν ισόβια με εκτιτέα χρόνια τα 20. Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό είναι το σύστημα στην Ελλάδα».