«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

Στο κάδρο της Αστυνομίας φαίνεται πως μπαίνουν, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, εκτός από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, δυο ακόμα άτομα.

«Θα εξεταστεί και ο ρόλος άλλων δυο προσώπων, συγγενών της ήδη κατηγορουμένηςΕξετάζεται επιπλέον με τον ίδιο τρόπο, να έχει γίνει η ανακοπή, το άλλο καρδιακό επεισόδιο το οποίο οδήγησε στην ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη της Τζωρτζίνας, τον Απρίλιο του 2021. Σε μια περίοδο που η σχέση του συγκεκριμένου ζευγαριού ήταν πολύ ταραγμένη. Μπήκε, χωρίς ουσιαστικό λόγο, χωρίς πρόβλημα υγείας η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, υπέστη αιφνιδιαστική καρδιακή ανακοπή, πάλι με τις ίδιες συνθήκες. Δηλαδή είχε ζητήσει η μητέρα μονόκλινο δωμάτιο με μια επίκληση εγκυμοσύνης, είχε ψάξει να δει αν υπήρχαν κάμερες στο δωμάτιο. Είχε ειδοποιήσει αργά τους γιατρούς για να επέμβουν και να σώσουν την Τζωρτζίνα. Κατόρθωσαν να την σώσουν. Είχε υπάρξει επίκληση καρδιολογικού προβλήματος το οποίο δεν υπήρχε ποτέ. Ερευνούν και αυτό το περιστατικό και άλλα προβλήματα υγείας που είχε υποστεί η Τζωρτζίνα τον τελευταίο ένα χρόνο, να οφείλεται στις ίδιες ενέργειες, πιθανόν με την ίδια ουσία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.