Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Οι εξελίξεις γύρω από το θέμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι καταιγιστικές.

Στο κάδρο όμως της Αστυνομίας φαίνεται πως μπαίνουν, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ακόμα δυο άτομα.

«Θα εξεταστεί και ο ρόλος άλλων δυο προσώπων, συγγενών της ήδη κατηγορουμένης. Εξετάζεται επιπλέον με τον ίδιο τρόπο, να έχει γίνει η ανακοπή, το άλλο καρδιακό επεισόδιο το οποίο οδήγησε στην ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη της Τζωρτζίνας, τον Απρίλιο του 2021. Σε μια περίοδο που η σχέση του συγκεκριμένου ζευγαριού ήταν πολύ ταραγμένη. Μπήκε, χωρίς ουσιαστικό λόγο, χωρίς πρόβλημα υγείας η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, υπέστη αιφνιδιαστική καρδιακή ανακοπή, πάλι με τις ίδιες συνθήκες. Δηλαδή είχε ζητήσει η μητέρα μονόκλινο δωμάτιο με μια επίκληση εγκυμοσύνης, είχε ψάξει να δει αν υπήρχαν κάμερες στο δωμάτιο. Είχε ειδοποιήσει αργά τους γιατρούς για να επέμβουν και να σώσουν την Τζωρτζίνα. Κατόρθωσαν να την σώσουν. Είχε υπάρξει επίκληση καρδιολογικού προβλήματος το οποίο δεν υπήρχε ποτέ. Ερευνούν και αυτό το περιστατικό και άλλα προβλήματα υγείας που είχε υποστεί η Τζωρτζίνα τον τελευταίο ένα χρόνο, να οφείλεται στις ίδιες ενέργειες, πιθανόν με την ίδια ουσία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.