Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τις εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκινήσει την ελληνική κοινωνία και όπως μετέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, της είπε ότι «παρακολουθεί όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, βλέπει τι γίνεται, δεν είναι ήρεμη και έχει χάσει τον ύπνο της».

Η μητέρα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, σε ερώτηση για το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, δήλωσε ότι ίσως το φάρμακο που βρέθηκε οφείλεται στην αλλαγή της αγωγής της κατά τη μεταφορά του παιδιού από την Πάτρα στην Αθήνα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αγωνία για τις εξελίξεις και υποστηρίζει ότι η αλήθεια θα φανεί σύντομα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, επανέλαβε την άρνησή της ότι έχει επισκεφθεί χαρτορίχτρα και κάνει λόγο για ανυπόστατες μαρτυρίες που έχουν υπάρξει τις τελευταίες ημέρες. «Οι μάρτυρες δεν υπάρχουν καν σαν οντότητες» φέρεται να είπε, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο.

Η μητέρα των τριών παιδιών μίλησε και για τις σχέσεις της με τους γονείς του Μάνου και απαντά σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν την ήθελε, λέγοντας ότι η πεθερά της την επισκέπτεται καθημερινά και κάθε δεύτερη ημέρα ο πεθερός της, κι ας μην είναι ζευγάρι πια με τον γιο τους. Μάλιστα, για την πεθερά της ανέφερε ότι όσο η Τζωρτζίνα, μετά την ανακοπή, είχε μείνει παραπληγική και χρειαζόταν φροντίδα, αυτή την κρατούσε.