Η αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχει ήδη ξεκινήσει. Ο δολοφόνος και σύζυγος της Καρολάιν θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 8 Απριλίου. Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε την Πέμπτη (24/3) ο δικηγόρος του πιλότου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ο οποίος αποκάλυψε εάν ο Μένιος Φουρθιώτης θα είναι μεταξύ όσων θα υπερασπιστούν τον πελάτη του.

«Να αποκαλύψω το ποιοι θα εξεταστούν είναι πολύ πρώιμο. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν άτομα του ευρύτερου περίγυρου που θα πουν για τη σχέση του ζευγαριού και για πριν. Θα πουν για το πώς έζησαν την κατάσταση» είπε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» την Πέμπτη (24/3).

Ο συνήγορος του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν λίγο πριν την επίμαχη δίκη ανέφερε ότι θα συνεχιστεί η προανακριτική και ανακριτική γραμμή, πως βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.

«Οι δικαστές από τις 8 Απριλίου θα εξετάσουν τα πραγματικά γεγονότα της μοιραίας εκείνης νύχτας και αυτοί θα είναι που θα κρίνουν. Έχουν κληθεί ιατροδικαστές υπηρεσίες και άλλοι άνθρωποι με άλλες ιδιότητες που θα τοποθετηθούν» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν

«Θα είναι πολύ δύσκολη δίκη»

«Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη δίκη όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση. Είναι πολύπλευρη και έχει να αναδείξει και πράγματα κατά την αποδεικτική διαδικασία. Εάν τα στοιχεία αυτά θα οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα τους δικαστές, προκειμένου να εκτιμήσουν διαφορετικά την κατάσταση του εντολέως μου, θα το δούμε αλλά είναι πολύ μακρινό» επεσήμανε ο συνήγορος του πιλότου.

Στην ερώτηση για το πώς θα διατηρηθεί αυτή η υπερασπιστική γραμμή ότι βρισκόταν εν βρασμώ, ενώ είχε σκηνοθετήσει όλο αυτό ο δικογόρος απάντησε: «Για όλα αυτά τα πράγματα παρέχει τις εξηγήσεις και θα παρέχει περισσότερες για το ποια ήταν η συναισθηματική του φόρτιση. Έχει να πει πράγματα».

Θα καταθέσει ο Μένιος Φουρθιώτης;

«Δεν γνωρίζω εάν θα είναι ο κύριος Φουρθιώτης μάρτυρας, δεν έχω κάποια συζήτηση σχετικά με την εξέταση του συγκεκριμένου μάρτυρα» δήλωσε ο δικηγόρος απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το εάν ο παρουσιαστής θα υπερασπιστεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.