Σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού από την Πάτρα, που έχασε τα τρία του παιδιά μέσα σε τρία χρόνια, φαίνεται ότι εμφανίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, μετά το θάνατο του δεύτερου κοριτσιού τους, της Ίριδας. Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ο θάνατος της Μαλένας ενώ η επανασύνδεση έγινε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν η Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο.

Η μητέρα των τριών παιδιών, τραβούσε το δικό της Γολγοθά και σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του Mega, από το 2015 μέχρι το 2021, γράφει σε σελίδες του Facebook για τα προβλήματα υγείας των παιδιών της και ψάχνει άλλες μητέρες για να ζητήσει συμβουλές αλλά και για να μοιραστεί τους προβληματισμούς της.

«Καλησπέρα σας, την Πέμπτη η μεγάλη μου κόρη 2,5 ετών θα κάνει μια επέμβαση λίγο κάτω από το φρύδι, να αφαιρέσει μια κύστη όφρεος. Θα κάνει 3 ραμματάκια αλλά είναι πολύ ζωηρή. Έχει κανείς, κάποιας μανούλας το παιδάκι κάτι παρόμοιο; Φοβάμαι πως θα πειράζει τα ράμματα μετά», έγραψε σε μία ανάρτησή της η μητέρα των κοριτσιών για τη Τζωρτζίνα.

«Καλημέρα σας και καλό μήνα! Θα ήθελα τις γνώμες και τις εμπειρίες σας. Είμαι στη 13 εβδομάδα κύησης στο δεύτερο παιδάκι. Η κόρη μου είναι 1,5. Είχα πόνους χαμηλά και χθες ο γιατρός μου είπε… Είχε κάποια παρόμοια εμπειρία; Χρειάζεται ακινησία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων» γράφει σε άλλη περίτπωση.

Τον Ιούνιο του 2016, στα 27 της χρόνια είναι μητέρα δύο παιδιών. Της Τζωρτζίνας που έχει κλείσει τα τρία και της Μαλένας που έχει γεννηθεί πριν από λίγους μήνες.

«Καλημέρα σας, έχει κάποιας μανούλας το παιδάκι ατοπική δερματίτιδα να ρωτήσω κάποια πράγματα; Εμένα είναι 10 μηνών και όλο το χειμώνα ήταν σε ύφεση και τώρα σε έξαρση. Ενώ είμαι διαρκώς με τις ενυδατικές της» φαίνεται να ρωτάει.

«Μανούλες, με κόλλησε η μεγάλη μου η κόρη γαστρεντερίτιδα. Είμαι πολύ χάλια, ενώ το θηριάκι μου την πέρασε ελαφρά. Όσες δεν έχετε βοήθεια από κάπου τι κάνετε όταν αρρωστήσετε και δεν μπορείτε καθόλου; Μου έρχεται να καταρρεύσω» γράφει.

Σε κάποια μηνύματα η μητέρα δείχνει να θέλει να διασταυρώσει τη διάγνωση που έκαναν οι γιατροί και σε άλλα εμφανίζεται έντονα προβληματισμένη από αυτά που της είπαν…

«Έρχονται στιγμές που με ακουμπάνε τα παιδιά μου, για μια αγκαλιά έστω και πονάω. Έχω πάει σε όλους τους γιατρούς, ο καθένας τη δική του διάγνωση» γράφει εμφανώς ανήσυχη.

Κατά διαστήματα το συγκεκριμένο γκρουπ δείχνει να έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς της.

«Καλημέρα σας, η μικρή μου 5,5 μηνών έκανε το τελευταίο γεύμα της ημέρας στις 23.00 το βράδυ και ξυπνούσε γύρω στις 9 με 10 το πρωί. Πριν καμία εβδομάδα αρρώστησε με βρογχιολίτιδα. Αρχίσαμε μάσκα, αντιβίωση και κορτιζόνη. Από τότε δεν κοιμάται τη νύχτα. Ξυπνάει κάθε 3 ώρες για γάλα σαν νεογέννητο. Και η παιδίατρος μου είπε ότι πρώτα θα τελειώσει την αγωγή της και μετά θα μπει στο ρυζάλευρο. Έχει συμβεί σε κάποια άλλη μανούλα;» ρωτά με άλλη ανάρτησή της.

«Αν πέσει το οξυγόνο, το παιδί θα χαθεί» – Η προειδοποίηση των γιατρών για την μικρή Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον της μητέρας που έχασε τα τρία παιδιά στη Πάτρα, οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει για την υγεία του παιδιού και για τον ρόλο του απινιδωτή που τοποθέτησαν στο παιδί.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Tlive» μίλησε το φιλικό προς την οικογένεια πρόσωπο και ανέφερε πως «στη διάρκεια της νοσηλείας στο Ρίο, οι γονείς και ο διευθυντής της μονάδας του νοσοκομείου επέμεναν να μπει απινιδωτής στο κοριτσάκι, έτσι ώστε, όταν θα πήγαινε στο σπίτι να ήταν όλοι σίγουροι ότι το παιδί δεν θα ξαναπάθει ανακοπή».