Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» άνοιξε και πάλι την υπόθεση του Βαγγέλη Σαλή, του 33χρονου που βρέθηκε νεκρός το 2016 στα Ψαχνά Ευβοίας. Μόλις 40 ημέρες πριν είχε γεννηθεί η κόρη του. Τον άνδρα είχε εντοπίσει ένας εργάτης στο χωράφι του μέσα σε μια αποθήκη.

«Ήταν μεσημέρι και ήμουν στη λαϊκή μαζί με τη μητέρα μου. Ο αδελφός μου ήταν σε μία καφετέρια για να πάρει καφέ. Ο ιδιοκτήτης τον είδε μια χαρά, συνομίλησαν και στο δρόμο για τα χωράφια συνάντησε έναν φίλο του, με τον οποίο κανόνισαν να βρεθούνε για να τα πουν» τόνισε ο αδερφός του θύματος υπενθυμίζοντας την υπόθεση. Πρόσθεσε πως λίγη ώρα αργότερα τον βρήκε ο εργάτης μέσα στην αποθήκη.

«Η πόρτα ήταν κλειδωμένη απ’ έξω και το κλειδί πεταμένο στο ενάμισι μέτρο μακριά. Δεν μπορεί να έχει αυτοκτονήσει και να είναι κλειδωμένα απ’ έξω. Με το που τον είδε ο αδελφός μου, σήκωσε τα χέρια του σαν να του ζητούσε βοήθεια. Τον είδε σαν Θεό του. Ο εργάτης τον σήκωσε, τον μετέφερε στο αυτοκίνητό του αλλά δεν έβρισκε το κλειδί. Το βρήκε λίγο πιο μετά κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Ήταν σαν κάποιος να ήθελε να καθυστερήσει τη μεταφορά του στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο αδελφός του Βαγγέλη Σαλή.

Επιπλέον, θεωρεί πως έγιναν και εγκληματικές παραλήψεις από τη μεριά των αρχών, που έχουν ως αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι οι δολοφόνοι του. «Το φυτοφάρμακο που βρέθηκε μέσα στο στομάχι του δεν έχει σχέση με αυτό που ήταν δίπλα του στην αποθήκη. Ήταν πολύ καλά σκηνοθετημένο το όλο σκηνικό. Η αστυνομία δεν ήρθε στο σημείο, ούτε εξέτασε σημαντικά στοιχεία που θα μπορούσαν να δώσουν την απάντηση σε όλα μας τα ερωτήματα» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

«Η Δικαιοσύνη έχει πλέον αποδεχτεί ότι είναι ανθρωποκτονία εκ προμελέτης σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά ακόμα ψάχνουμε να βρούμε ποιος τον σκότωσε», τόνισε με έμφαση, ενώ ζήτησε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. «Δεν είχε διαφορές με κανέναν, όλοι τον αγαπούσαν», ολοκλήρωσε.