Όλοι όσοι συλληφθούν ως συνεργοί στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, υποστήριξε ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη.

«Κατόπιν της κατηγορίας που απήγγειλε ο εισαγγελέας, όλοι όσοι συλληφθούν, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες συνέργειας και συμμετοχής στην δολοφονία του Άλκη, και παράλληλα για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, και φυσικά την ποινή καθείρξεως έως 15 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως η άρνηση του 23χρονου δράστη για τις κατηγορίες, δείχνει πως πρόκειται για ένα ψυχρό πρόσωπο, ενώ ανέφερε πως η απολογία θα ξεκινήσει Δευτέρα μεσημέρι. Άγνωστο παραμένει ακόμη εάν θα παραστούν και οι γονείς του Άλκη, ή μόνο ο Αλέξης Κούγιας, μέσω εξουσιοδότησης.

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας σκοπός του είναι να μελετήσει τη δικογραφία για να δει εάν τυχόν δίνονται δυνατότητες υπερασπιστικές που δεν δικαιούνται οι κατηγορούμενοι.

Ο δικηγόρος τόνισε πως δεν επρόκειτο για μια συμπλοκή. «Ήταν μια καταδρομική επιχείρηση, πολύ καλά σχεδιασμένη. Πήγαν για να τον σκοτώσουν» τόνισε ο κ. Κούγιας.