Πανικός επικράτησε την Τρίτη (21/12) σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω όπου ένας καθηγητής έπιασε από τον λαιμό μαθητές και τους χτύπησε. Στη δημοσιότητα μάλιστα δόθηκε βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει τι ακριβώς συνέβη και οργισμένα παιδιά να φωνάξουν κατά του εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με μαρτυρία μαθητή στην εκπομπή του Alpha Tlive: «Μια παρέα αγοριών έπαιζε μπάλα σε έναν διάδρομο του σχολείου. Ο καθηγητής βγήκε από το εργαστήριο ανοίγωντας την πόρτα. Άρπαξε ένα παιδί από τον λαιμό και του έσκασε μπουκέτο. Μετά πάνε οι φίλοι του παιδιού να τους χωρίσουν και τους χτύπησε και αυτούς. Ενδιάμεσα πήγε και μία κοπέλα να τον ρωτήσει το γιατί».

Μάρτυρας στο επεισόδιο σύμφωνα με το αγόρι που μίλησε στην κάμερα του Alpha ήταν και μία καθηγήτρια η οποία τα είδε όλα δεν έκανε κάνει και προσπαθούσε μόνο να χωρίσει τους μαθητές.

«Τότε πάει μια κοπέλα να τον ρωτήσει με ποιο δικαίωμα και την πιάνει από τη μέση πιέζοντάς την πολύ» είπε το αγόρι που ήταν μπροστά στο περιστατικό εξηγώντας πως η κοπέλα είπε στον καθηγητή ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει αυτό και ότι ούτε ο πατέρας της δεν μπορεί να το κάνει .

«Την έπιασε από τον λαιμό και τη χαστούκισε»

«Ο καθηγητής έπιασε την κοπέλα από τον λαιμό και τη χαστούκισε. Αυτή πήγε να πέσει, την είχε κολλήσει στον τοίχο. Όταν ήρθε η αστυνομία ο καθηγητής αποκάλεσε την κοπέλα ”χοντρέλα”» δήλωσε ο μαθητής.

«Η κόρη μου με πήρε τρελαμένη και μου είπε με βάρεσε»

«Με πήρε η κόρη μου τρελαμένη και μου είπε ”ο καθηγητής με βάρεσε”» ανέφερε ο πατέρας της κοπέλας.

«Την είχε ζουλίξει από τα πλευρά και της είπε ”θα σου σπάσω το δάχτυλο”. Έκανε μία χειρονομία στον καθηγητή με το δάχτυλο και αυτός της είπε θα σε σκοτώσω. Την ώρα που τον κρατούσαν οι αστυνομικοί ο καθηγητής είπε αντί να πει το όνομά της ”αυτή η χοντρή με έβρισε”» δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας τονίζοντας πως προχωρήσει σε μήνυση γιατί δεν πρέπει ένας καθηγητής να μιλάει έτσι σε μια μαθήτρια 17 ετών.

Στην εκπομπή επίσης μίλησε και ο πατέρας του μαθητή που ο καθηγητής τον χτύπησε τονίζοντας πως τέτοια περιστατικά δεν πρέπει να συμβαίνουν.