Οι γονείς της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν το επώνυμο της μικρής Λυδίας. Όπως είπε στο Πρωινό η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου για την πρόθεσή τους ενημερώθηκε από τα Μέσα ενημέρωσης και ο προφυλακισμένος, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Όπως φαίνεται δεν είναι κάτι που περίμενε και όπως μετέφερε συγκρατούμενό του στον ANT1, εξοργίστηκε με αυτή την απόφαση. «Αρχικά, έμαθε την αλλαγή επιθέτου από τα Μέσα και εξοργίστηκε, δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Ειδικά μετά την απόσυρση των γονιών του από το δικαστήριο της συνεπιμέλειας της μικρής. Είναι στεναχωρημένος και δεν θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομά του. Την αγαπάει πολύ. Είναι καταρρακωμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά σε επικοινωνία του τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «έχει πει σε πολλά σημεία (της ομολογίας του) ότι ό,τι έκανε το έκανε για το παιδί του. Λέει ότι η Καρολάιν δεν συμπεριφερόταν σωστά στο παιδί, είχε επιθετική στάση. Υπολόγιζε ότι εάν έπειθε τους δικούς του να αποσύρουν το αίτημα της συνεπιμέλειας θα είχε καλές σχέσεις με τη Σουζάνα».