Πνιγμό έδειξε η νεκροψία ως αιτία θανάτου για την 61χρονη στο Μέτσοβο, η οποία επί τρεις μέρες κείτονταν νεκρή δίπλα στην κατάκοιτη 92χρονη μητέρα της, αναφέρει το ertnews.gr. Όπως διευκρινίζεται στη νεκροψία ο θάνατός της δεν συνδέεται με κανένα άλλο νόσημα.

Η γυναίκα, που ζούσε με την 92 ετών μητέρα της, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που διέμεναν. Ο αδερφός της, που ζει στο εξωτερικό, τηλεφωνούσε στο σπίτι, χωρίς όμως να παίρνει απάντηση, γι’ αυτό και ειδοποίησε την Αστυνομία. Η 92χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

«Η γιαγιά έμενε με την κόρη της, ο γιος της μένει μόνιμα στην Αμερική. Μόνο η κόρη κοιτούσε την γιαγιά, η ίδια δεν κινείται. Δυο, τρεις μέρες να συμβαίνει αυτό είναι ντροπή. Κανείς δεν μας είπε τίποτα. Αν και συγγενείς έχει η γιαγιά. Ένας εκεί δεν έπαιρνε ένα τηλέφωνο… δεν καταλαβαίνω. Είναι σε μια γειτονιά που τα σπίτια είναι αραιά, αλλά έχουν συγγενείς στο Μέτσοβο. Πολύ κρίμα τόσες μέρες. Στεναχωρηθήκαμε όλοι. Δεν είχε κάποιο γνωστό πρόβλημα υγείας η κόρη. Φανταστείτε τι τράβηξε η γιαγιά δίπλα της αυτές τις μέρες» ανέφερε στο Newsbeast ο δήμαρχος Μετσόβου, Κωνσταντίνος Τζαφέας.