Μια υπόθεση – θρίλερ ξετυλίγεται καθώς περνούν οι ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στο Χαλάνδρι. Ένας 68χρονος οφθαλμίατρος δέχθηκε πυροβολισμούς από την Αλβανίδα πρώην σύντροφό του, η οποία συνελήφθη το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας.

Ο γιατρός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι ίδια πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο τους διατηρούσαν παλαιότερα σχέση, από την οποία απέκτησαν ένα κορίτσι, που είναι 12 ετών σήμερα. Ο γιατρός είχε πάρει όμως την επιμέλεια του παιδιού και το μεγάλωνε με τη σύζυγό του.

Το μεσημέρι η αλλοδαπή τον περίμενε στο Χαλάνδρι και αφού προηγήθηκε διαπληκτισμός, αμέσως μετά έβγαλε ένα πυροβόλο όπλο και τον πυροβόλησε. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Οι συχνές προστριβές για το παιδί

Ο γνωστός γιατρός φέρεται να είχε κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού την τελευταία 7ετία και το παιδί ζούσε με τον ίδιο και τη σύζυγό του, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε αναγνωρίσει το παιδί από την πρώτη στιγμή και εκείνο αρχικά έμενε με τη βιολογική του μητέρα. Τελικά όμως η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα η απόφαση να είναι υπέρ του 68χρονου οφθαλμίατρου «λόγω του ευάλωτου χαρακτήρα που φαίνεται να είχε η βιολογική μητέρα του παιδιού», σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η μητέρα μάλιστα φέρεται να είχε και προσαγωγές από το σημείο, γιατί φέρεται να δημιουργούσε συχνά επεισόδια στη συγκεκριμένη οικογένεια. «Πήγαινε έξω από το σπίτι και ασχημονούσε τόσο εναντίον του γιατρού όσο και εναντίον της συζύγου του. Και είχαν γίνει προσαγωγές, της είχαν γίνει και συστάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Θεοδόσης Πάνου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.