Για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης στο Χαλάνδρι, όπου μια γυναίκα πυροβόλησε έναν άντρα στη μέση του δρόμου, μιλά στο Newsbeast φίλη της οικογένειας. Σύμφωνα με όσα λέει, η μητέρα έχει δημιουργήσει και στο παρελθόν προβλήματα στον πατέρα και το παιδί τους και οι δυο τους είναι στα δικαστήρια.

«Δεν ήμουν εδώ, με ενημέρωσαν και επειδή ξέρω πώς είναι η κατάσταση ήρθα μήπως μπορώ να βοηθήσω και έμαθα ότι έγινε κάτι με τη μαμά του, ότι πήγε πάλι να την αρπάξει αλλά τελικά έχουν γίνει πολύ άσχημα πράγματα» λέει αρχικά η φίλη της οικογένειας.

«Την είχε αρπάξει και στο παρελθόν επειδή έχει πρόβλημα υγείας το παιδί και ήταν στην εντατική. Τους παρακολουθεί, τους απειλεί, τους δέρνει, έχουν γίνει δικαστήρια, δεν ξέρω γιατί κυκλοφορεί ελεύθερη, έπρεπε να είναι ήδη στη φυλακή έχει κάνει κακό και σε άλλες οικογένειες και με άνδρες που είχε σχέση» υποστηρίζει.

Χαλάνδρι: Εικόνες από το σημείο όπου η γυναίκα πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πυροβόλησε τον 68χρονο, με τον οποίο είχαν αποκτήσει παράνομα ένα παιδί – είχαν εξωσυζυγική σχέση – και την επιμέλεια του παιδιού, αναφέρουν αστυνομικές πηγές, την είχε ο 68χρονος.

Η αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα με τον 68χρονο γιατρό να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», βαριά τραυματισμένος.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο των πυροβολισμών

Βίντεο – φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος