Η υπόθεση εξαφάνισης της Σοφίας Αρχιμανδρίτου, της γυναίκας που αναζητούσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, είχε δυσάρεστο τέλος. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που παρουσίασε η εκπομπή η οικιακή βοηθός ήταν νεκρή από την πρώτη μέρα που εξαφανίστηκε.

Μάλιστα τη σοκαριστική εξέλιξη κλήθηκε ν’ ανακοινώσει στην πρώην εργοδότρια της γυναίκας η ίδια η Αγγελική Νικολούλη. «Όπως όλα δείχνουν από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της συνέβη κάτι φοβερό στην ίδια», ανέφερε η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Δυστυχώς η πληροφορία που είχαμε, έχει επιβεβαιωθεί, είναι νεκρή από την ίδια μέρα που εξαφανίστηκε. Στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου. Το Λιμενικό είχε στείλει σήμα αλλά η Αστυνομία δεν κινήθηκε να δει με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την εξέλιξη. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στον Φλοίσβο η Σοφία», ανέφερε.

«Ώχ θέε μου στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν μπορώ να μιλήσω» είπε η πρώην εργοδότρια της άτυχης οικιακής βοηθού, της οποίας η ιστορία συγκλόνισε. Πριν από κάποιο διάστημα, η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε το σύζυγό της αλλά και τον 32χρονο γιο της. Έμεινε να ζει εντελώς μόνη και σε δύσκολες συνθήκες. Όταν ο περίγυρός της και η γυναίκα που συχνά της έδινε δουλειά αντιλήφθηκαν την απουσία της κάλεσαν τις Αρχές προκειμένου να να δηλώσουν την εξαφάνισή της και να κινήσουν οι διαδικασίες της αναζήτησής της. Έπειτα, στράφηκαν και στο «Φως στο Τούνελ», αλλά το τέλος ήταν τραγικό.