Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί της Τρίτης έφτασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο δικαστήριο, όπου συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της. Η δίκη συνεχίζεται σήμερα με τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.

Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι δεν αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να δώσει το παρών στο δικαστήριο σήμερα.

Πολιτική αγωγή και υπεράσπιση θα δώσουν «μάχη» οι πρώτοι για να καταδικαστεί η κατηγορούμενη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ οι δεύτεροι για να πετύχουν τη μετατροπή της κατηγορίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο χρόνος μετρά, πλέον, αντίστροφα για τη στιγμή που η Ιωάννα θα ακούσει την κρίση των δικαστών για την ποινική μεταχείριση της Έφης Κακαράντζουλα. Η 36χρονη κατηγορούμενη επέλεξε στην προηγούμενη συνεδρίαση να αποχωρήσει από την δικαστική αίθουσα μετά την εισαγγελική πρόταση και να μην παρακολουθήσει την αγόρευση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής Απόστολου Λύτρα.

Βίντεο Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.