Ενώπιων δικαστών θα βρεθούν στις 24 Νοεμβρίου οι δύο κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονου κοριτσιού, στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από την 36χρονη κοκκινομάλλα, στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει κι ένας εμπλεκόμενος επιχειρηματίας αναφέρει το grtimes.gr.

Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης το οποίο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως που υποβλήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Κατηγορείται για βαριά αδικήματα η 34χρονη που συνελήφθη για την απαγωγή και την κακοποίηση του παιδιού, ενώ κατηγορούμενος κατέστη κι ένας φίλος της κοκκινομάλλας, η εμπλοκή του οποίου αποκαλύφτηκε στο τελευταίο στάδιο της έρευνας.

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό

Να σημειωθεί ότι ανήλικη παραμένει σε Κέντρου Φιλοξενίας Ανηλίκων, καθώς η επιμέλεια της έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα της, με αφορμή το παραπάνω περιστατικό.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2020 η μικρή έφυγε από το σχολείο με ένα συμμαθητή της για να πάει στο σπίτι της, όταν στο δρόμο τη σταματά η κοκκινομάλλα και το παιδί την ακολουθεί. Όπως είπε το αγόρι η 10χρονη φάνηκε να τη γνωρίζει και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Η δεκάχρονη εντοπίστηκε 44 ώρες μετά την εξαφάνισή της από άνθρωπο που βρισκόταν έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Καλαμαριάς, όταν την είδε να προχωράει στο δρόμο φορώντας τη σχολική τσάντα στον ώμο.