Να διερευνηθεί η εμπλοκή και δεύτερου ατόμου στην δολοφονία της Δώρας από τον πρώην σύντροφό της πριν από 20 ημέρες στη Ρόδο ζητούν οι γονείς της αδικοχαμένης εκπαιδευτικού.

«Ήταν μια δολοφονία. Το παιδί μου δολοφονήθηκε. Δεν ήταν ατύχημα. Δολοφονήθηκε. Ποιος ήταν αυτός;  Ποιος ήταν αυτός για την τύχη του παιδιού μου;» διερωτάται η μάνα της Δώρας Ζαχαριά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Οι γονείς της 31χρονης Δώρας ψάχνουν να βρουν απαντήσεις για τον άδικο χαμό της κόρης τους, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το πατρικό της σπίτι. Είναι αποφασισμένοι να ψάξουν σε βάθος και πριν ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ρόδου βάλει την υπόθεση στο αρχείο, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου και με υπόμνημά τους ζητούν να ερευνήσουν την πιθανότητα εμπλοκής και δεύτερου ατόμου στο έγκλημα πέρα από τον δράστη.

Αυτό, όπως εξηγεί η μητέρα της στον ΑΝΤ1, θα έκανε και η Ντόρα αν κάποιος δικός της πάθαινε κακό. «Η Ντόρα αν είχε πάθει κάποιος κάτι από εμάς, θα είχε γυρίσει γη και ουρανό. Η Ντόρα θα πρέπει να είχε διαλύσει τον κόσμο όλο, θα έλεγε “μαμά, τι κάνεις;”. Δεν θα το άφηνε έτσι, γιατί ξέρω το παιδί μου» λέει η μητέρα της.

 «Να μην αφήσουμε να μπει αρχείο χωρίς πρώτα να αποσαφηνιστούν τα γκρίζα σημεία» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Δώρας, Γιάννης Βέρρος.

Οι συγγενείς της Δώρας ζητούν από τις Αρχές να μπουν στο μικροσκόπιο τα κινητά τηλέφωνα της κόρης τους και του δράστη της δολοφονίας της όπως και το λάπτοπ του δράστη, ώστε να δουν με ποιον μίλησε πριν και μετά το έγκλημα.  Να διερευνήσουν ποιος του έδωσε το όπλο και τις σφαίρες, όταν η 10ετή άδεια κατοχής της κυνηγετικής καραμπίνας του δράστη δεν είχε ανανεωθεί από το 2015.