Τη στιγμή της δολοφονίας της 31χρονης Δώρας στη Ρόδο περιέγραψε στην ΕΡΤ ο αυτόπτης μάρτυρας Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

«Η κοπέλα περνούσε μπροστά από το σπίτι μου, πάντα ευγενική και ήρεμη. Την ημέρα του συμβάντος το αυτοκίνητο του δράστη σταμάτησε απότομα μπροστά της, ενώ έμπαινε στο αυτοκίνητό της. Νόμιζα ότι η καραμπίνα ήταν σκουπόξυλο, όπως είδα το όπλο να βγαίνει από το παράθυρο και να την στοχεύει» είπε.

«Στα 40 μέτρα σε μια διασταύρωση ο δράστης σταμάτησε και πήγα δίπλα του και είδα το βλέμμα του, παγωμένο, κενό αόριστο. Σα να μην ήμουν μπροστά του. Εκείνη τη στιγμή εκείνος συνειδητοποίησε τι έκανε. Μετά κατέβηκε την κατηφόρα κατευθυνόμενος στο μέρος που αυτοκτόνησε. Ήταν μόνος του» πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Ρόδος – αυτόπτης μάρτυρας: Εγώ το πάθος το ξέρω αλλιώς

Ο κ. Παπακωνσταντίνου μίλησε για όσα ακούστηκαν για την ύπαρξη συνεργού. «Η θήκη της καραμπίνας ή δίκαννου που ήταν όρθια στο κάθισμα του συνοδηγού και προεξείχε φαινόταν σαν κεφάλι» είπε.

«Λένε πως ήταν έγκλημα πάθους. Εγώ το πάθος το ξέρω αλλιώς. Υπάρχει αγάπη, δεν σκοτώνει το πάθος. Εμείς που ασχολούμαστε με ανθρωπιστικές επιστήμες, πάντα αναρωτιόμαστε πού οδηγεί η έλλειψη αγάπης και φροντίδας που χρειάζεται κάθε παιδί» πρόσθεσε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.