Τα πρόσωπα που συμπληρώνουν το παζλ της υπόθεσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας των αρχών σε μια προσπάθεια να διερευνήσουν το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος trafficking.

Η νεαρή κοπέλα στην σοκαριστική μαρτυρία της κατήγγειλε εκτός από τον αστυνομικό και τον πρώην σύντροφό της ότι την εξέδιδε στους φίλους του όταν ήταν 16 ετών.

Ο 32χρονος συνελήφθη και περνά σήμερα το κατώφλι της αρμόδιας ανακρίτριας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων.

Σύμφωνα με την 19χρονη ο 31χρονος πριν από περίπου δυο χρόνια και για έξι μήνες της έκλεινε ερωτικά ραντεβού με φίλους του στους οποίους την οδηγούσε. «Τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός» ανέφερε στην κατάθεση της.

Οι αρμόδιες αρχές πιθανολογούν ότι οι δυο άνδρες συνεργάζονταν και αναζητούν τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν σε νέες αποκαλύψεις.

Άλλωστε, η 19χρονη έχει αναφερθεί με λεπτομέρειες και σε άλλες κοπέλες που επισκέπτονταν το σπίτι της Ηλιούπολης ενώ η συνήγορος της δήλωσε πως της έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί.

Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας έχουν μπει ηλεκτρονικές σελίδες στις οποίες υπήρχαν προφίλ γυναικών αλλά και κινητά τηλέφωνα για να κλείνονται τα ραντεβού με πελάτες στις οποίες φέρεται να ήταν διαχειριστής ο κατηγορούμενος αστυνομικός.

Πάντως, νέα διάσταση στην υπόθεση δίνουν οι αναφορές της μητέρας της κόρης του προφυλακισμένου αστυνομικού η οποία μετά τις αποκαλύψεις της 19χρονης τον κατήγγειλε για βίαιες συμπεριφορές και απειλές με στόχο να την απομακρύνει από το παιδί της.

Μάλιστα, έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνης διεκδικώντας την επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.