Προκλητικός εμφανίστηκε ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε, εξέδιδε και ξυλοκοπούσε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, καθώς υποστήριξε ότι γνώριζε ότι το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της και γι’ αυτό ήθελε να την προστατεύσει.

«Και σαν αστυνομικός και σαν άνθρωπος όταν άκουσα αυτά από την 19χρονη ήθελα να τη βοηθήσω. Επικοινώνησα με την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων Αθηνών και μου είπαν ότι επειδή δεν είναι ανήλικη δε μπορούν αν την αναλάβουν και μου είπαν να απευθυνθώ στη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο 39χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την ίδια στιγμή και άλλες κοπέλες φαίνεται πως έχουν υποστεί τα ίδια βασανιστήρια και την ίδια αιχμαλωσία από τον αστυνομικό, ενώ εξετάζεται και η εμπλοκή άλλων αστυνομικών στο κύκλωμα.

«Τρεις κοπέλες τουλάχιστον έχουν έρθει σε εμένα και μου έχουν πει ότι έχουν υποστεί τα ίδια βασανιστήρια και την ίδια αιχμαλωσία με την 19χρονη εντολέα μου. Η σύλληψη του αστυνομικού δημιουργεί ασφάλεια για να βγουν στην επιφάνεια και άλλα θύματα», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να εμφανιστούν ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας γυναίκες που καταγγέλλουν τον αστυνομικό, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η συγκεκριμένη γυναίκα υποστηρίζει ότι κρατούνταν και αυτή στην Ηλιούπολη και ότι δραπέτευσε πηδώντας από μπαλκόνι, ενώ γνώριζε για πολλά χρόνια τον αστυνομικό και ήξερε όλες τις επαφές του.

Ήδη η 19χρονη στις καταθέσεις της, κατονόμασε άτομα από «το δίκτυο» του 39χρονου. Δύο από αυτά έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ δύο παραμένουν αταυτοποίητα, καθώς η 19χρονη γνώριζε μόνο τα μικρά τους ονόματα.

Η δικογραφία αποκαλύπτει ότι ο 39χρονος μεσολάβησε για να συμμετάσχει η 19χρονη σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει συνάδελφό του

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως και για το παρελθόν του 39χρονου, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ο εν λόγω άνδρας κάποια στιγμή είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει συνάδελφό του κι αυτό εξαιτίας μιας προσωπικής διαφοράς. Μάλιστα φέρεται να είχε πει ότι «θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι και θα ακούσεις μόνο τον ήχο».

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού, ο δεύτερος αστυνομικός ειδοποίησε τις Αρχές και τότε στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση στο αεροδρόμιο, για να αποτραπεί η δολοφονία που είχε σχεδιάσει ο κατηγορούμενος.