Το κατώφλι της Ευελπίδων θα περάσουν και πάλι στις 22 Ιουνίου οι δύο κατηγορούμενοι, πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση επίθεσης σε βάρος 26χρονης στην παραλία στην Αγία Μαρίνα, ενώ τη βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Οι δυο κατηγορούμενοι κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτοφώρου και η ακροαματική διαδικασία έφτασε λίγο πριν την ολοκλήρωση της με τον εισαγγελέα, μάλιστα, να προτείνει την αθώωση τους. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης καθώς έκρινε απαραίτητο να καταθέσει η νεαρή γυναίκα.

Αγία Μαρίνα: Τι είπαν οι κατηγορούμενοι στην απολογία τους

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η απολογία των δύο κατηγορούμενων οι οποίοι αρνήθηκαν ότι επιτέθηκαν στην 26χρονη.

«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε» ανέφερε ο πρώτος κατηγορούμενος ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».Οι δυο κατηγορούμενοι, οι οποίοι κρατούνται διοικητικά, είναι αντιμέτωποι με το πλημμέλημα της απλής συνέργειας στην παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.