Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής (6/6) στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου όταν νεαρό ζευγάρι δέχτηκε επίθεση καθώς ετοιμαζόταν να αποχωρήσει και κατευθύνονταν προς το αυτοκίνητο.

Η γυναίκα σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ αναγκάστηκε να μείνει μόνη στο χώρο στάθμευσης και τότε μια ομάδα αποτελούμενη από έξι άτομα την περικύκλωσε και άρχισε να τη βιντεοσκοπεί με κινητό. Ένα από εν λόγω άτομα της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση. Η γυναίκα έντρομη άρχισε να φωνάζει και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο άμεσα έσπευσε η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Το 26χρονο θύμα αναγνώρισε τους δύο άνδρες ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της.

Από την έρευνα των Αρχών διαπιστώθηκε ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και live αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα.

Οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων τεσσάρων ατόμων συνεχίζεται ενώ αναμένεται η προφυλάκιση των δύο ανδρών που βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας.