Η μια μετά την άλλη υποβάλλονται οι μηνύσεις και οι αγωγές μεταξύ του διωκόμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 65χρονου γυναικολόγου και της 55χρονης γυναίκας που τον καταμήνυσε πρώτη από τις 21 συνολικά που εστράφησαν εναντίον του.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στη Ρόδο

Η 55χρονη άσκησε χθες (28/04) εις βάρος του και νέα αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, με την οποία διεκδικεί αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ για βλάβες που διατείνεται ότι υπέστη συκοφαντούμενη από ισχυρισμούς του.

Επιπλέον, άσκησε και δεύτερη αγωγή εις βάρος συγγενικού του προσώπου, από το οποίο διεκδικεί 50.000 ευρώ για όμοιες βλάβες από ισχυρισμούς που ανέπτυξε καταθέτοντας ως μάρτυρας υπεράσπισής του, στη μεταξύ τους αντιδικία.

Υπενθυμίζεται ότι, η πρώτη από τις 21 μηνύσεις που έχουν ασκηθεί εις βάρος του γιατρού από ισάριθμες γυναίκες που δηλώνουν «θύματά» του, ασκήθηκε από μια 55χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιάς δύο εγγονών.

Ο γυναικολόγος απάντησε στη μήνυσή της, όπως και σε άλλες, με την υποβολή εγκλήσεως και αγωγής.

Στους ισχυρισμούς του γιατρού ανταπάντησε με δεύτερη μήνυση η 55χρονη που άσκησε δια της πληρεξούσιας δικηγόρου της κ. Εύης Αρνιθενού και νέα (τρίτη) μήνυση, εις βάρος συγγενικού του προσώπου για τις πράξεις της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδούς κατάθεσης. Χθες υπέβαλε και αγωγή εις βάρος τους.

Ο γιατρός έχει ισχυριστεί ότι τα όσα έχει καταθέσει εις βάρος του είναι ψευδή και έγιναν για λόγους αντεκδίκησης διότι είχαν ερωτική σχέση.

Η 55χρονη απάντησε με μήνυση και ζητά την άσκηση διώξεων εις βάρος του γιατρού για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και μάλιστα κατ΄εξακολούθηση και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ισχυρίζεται ότι, ο γιατρός προφανώς για λόγους εκδικητικούς στο πρόσωπό της φρόντισε να πλέξει ένα σενάριο ότι δήθεν ήταν ερωμένη του, επιπλέον συγγενικό πρόσωπο μάρτυρας υπεράσπισης του γιατρού διατείνεται σε ένορκη κατάθεσή του, ότι του είχε εκμυστηρευτεί πως είχε συνάψει ερωτική σχέση με μία παντρεμένη γυναίκα και ότι τη συναντούσε σε σταθερή βάση στην εξοχική του κατοικία. Υποστηρίζει ότι τον είχε φιλοξενήσει στη συγκεκριμένη οικία και μάλιστα του ζήτησε να φύγει για λίγη ώρα για να μεταβεί εκεί με τον παράνομο δεσμό του πράγμα που έκανε διακριτικά.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι τη συνάντησε εκεί τον Αύγουστο του 2019 ακόμη δύο φορές, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 του είπε ότι η γυναίκα αυτή του είχε γίνει «τσιμπούρι» και ότι τη χώρισε.

Ως συνήγοροι υπεράσπισής του γιατρού παρίστανται οι δικηγόροι Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.