Μήνυση  για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και επιπλέον για έργω εξύβριση κατέθεσε εναντίον γιατρού (γυναικολόγου) που υπηρετεί σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα στη Ρόδο από μία 55χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά δύο εγγονών.

Όπως υποστηρίζει η γυναίκα στην έγκληση που έχει υποβάλει στις αρχές Σεπτεμβρίου, την 1η Ιουνίου επισκέφθηκε μαζί με την κόρη της και τον εγγονό της το νοσηλευτικό ίδρυμα για μια γυναικολογική εξέταση, λόγω κάποιων περίεργων εκκρίσεων που είχε. Μάλιστα, είχε επισκεφθεί τον εγκαλούμενο και στο παρελθόν και γνώριζε το ιατρικό της ιστορικό, ενώ δεν είχαν καμία άλλη σχέση ή κοινωνική επαφή.

Μετά από έγκρισή της, ο γιατρός προχώρησε σε εσωτερική κολπική εξέταση. Η γυναίκα περιγράφει στην έγκλησή της ότι η διαδικασία περιέργως έγινε με το χέρι και καθόλου δεν χρησιμοποιήθηκε κολπικός υπέρηχος, πράγμα το οποίο την παραξένεψε αρχικά και του απηύθυνε σχετική ερώτηση.

Επίσης, περιέγραψε ότι ενώ είχε το ένα χέρι του στον κόλπο της άρχισε να θωπεύει και τους μαστούς της με πίεση. Η εξέταση, όπως ισχυρίζεται, δεν παρέπεμπε σε συνηθισμένη ιατρική ψηλάφηση, αλλά εκείνη δεν αντέδρασε καθώς βρισκόταν σε σύγχυση λόγω της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης που έχει ο ασθενής κατά την ιατρική εξέταση, όπως και γιατί ήταν ακινητοποιημένη σε μία καρέκλα κάτω από τον πλήρη έλεγχο του γυναικολόγου.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται και όπως μεταφέρει ο ανταποκριτής μας από τη Ρόδο dimokratiki.gr, άρχισε να «θωπεύει» έντονα και πολύ γρήγορα με τα δάχτυλα του ευαίσθητα σημεία του κόλπου της και ταράχθηκε ενώ εκείνος συνέχισε να την καθησυχάζει, ενώ την ρώτησε τότε πότε είχε για τελευταία φορά ερωτική επαφή.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ενώ διημείφθησαν και άλλα απίθανα μεταξύ τους κλώτσησε τα πόδια της, τα έβγαλε από τη γυναικολογική καρέκλα, σήκωσε το κεφάλι και το σώμα της και πήγε να τον σπρώξει με τα χέρια της και τότε διαπίστωσε ότι το παντελόνι του ήταν ανοιχτό, το γεννητικό του όργανο ήταν σε στύση και το χέρι του πάνω σε αυτό, με σκοπό τη γενετήσια και σεξουαλική ικανοποίησή του!

Όντας σε κατάσταση πανικού, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται και να του ζητά εξηγήσεις. Εκείνος της έλεγε ότι ντρέπεται και προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Διατείνεται, μάλιστα, ότι ενημέρωσε σχετικά και υπαλληλικό προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ ακολούθησε εξέτασή της από άλλο ιατρό.

Για όλα αυτά μίλησε και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 δημοσιογράφος της Δημοκρατικής, όπου και περιέγραψε τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα αυτή, η οποία -παρά τους αρχικούς φόβους της- αποφάσισε να υποβάλει τελικά έγκληση. Μάλιστα, τόνισε ότι πλέον οι καταγγελίες πληθαίνουν, καθώς φαίνεται να άνοιξε… ο ασκός του Αιόλου.

Ο εν λόγω γιατρός θα βρεθεί ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.